Виж само едно мнение
  #90  
Стар 19-02-2024
Гадьо Гадьо не е на линия
мега форумец
 

Дата на присъединяване: Jul 2019
Мнения: 458
Благодари: 54
Получил благодарност:
311 пъти в 157 поста
Сваляния: 1
Ъплоуди: 0
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от sonaki Вижте мненията
От Март месец Networx минава в ръцете на Vivacom официално. На всички каси на Networx има разлепени плакати, че вече се предлагат продукти на Vivacom и предстои минаване под шапката на Vivacom и офисите ще затоврят от Март месец. И клиентите на Networx ще трябва да ходят в офис на Vivacom. Спроред мен малко трудно ще накарат клиентите да минат на договор към Vivacom понеже условията на Networx след изтичане на договора не се променят и той става безсрочен и не могат да те накарат насила да преподпишеш. Например телефона на бащата е още на bob на безсрочен и А1 не могат да го накарат да преподпише по никакъв начин - то не бяха заплахи по телефона, че ще го изключат още през 2020г., ако не подпише към А1, че нямало боб и прочие. Още е на 6.90лв за 100+100 минути и 500MB + 4GB интернет трафик на макс скорост - договора е от 2016/2017г. - няма индексации, няма нищо - защото го няма заложено в договора.

И аз бях на боб, на същия план, но първо ми спряха роуминга, а миналата година едностранно ме прехвърлиха на друг договор на А1 без да ме питат, само ми пратиха смс да ме информират. След месец вече не бях техен клиент.
Колкото до Нетуъркс, платих за година напред с бонус 2 месеца безплатно, така че до април догодина се надявам от виваком да не ме занимават с договори!
Отговори с цитат
Следните потребители БЛАГОДАРЯТ на Гадьо за този полезен пост :
Em (21-02-2024)