Виж само едно мнение
  #33  
Стар 29-10-2023
турбо турбо не е на линия
мега форумец
 

Дата на присъединяване: Feb 2011
Мнения: 840
Благодари: 310
Получил благодарност:
267 пъти в 165 поста
Сваляния: 33
Ъплоуди: 2
По подразбиране Какво ще се прави с YouТube ?

Цитирай:
Първоначално написано от Цец0 Вижте мненията
@bojko84, при Спотифай рекламите в БГ са последния проблем.
За всеки себеуважаващ се меломан е много по-важно като решиш да си пуснеш албум да го слушаш така, както изпълнителя е решил, а не да ми ми го въртят рандъм, както е кефнало на сървърите им. Все пак не всеки изпълнител е Адел и може да ги принуди това да не се случва и при фрий акаунтите Да не говоря, че има ситуации при свободните акаунти как слушаш един албум и изведнъж Спотифая ти пуска съвсем друг изпълнител. Да не коментирам и други дреболии, които за един може да не са важни, но за друг да го дразнят безкрайно. За мен Спотифай е най-добрата музикална стрийминг услуга на пазара. И цената и за БГ /9,99, а не 9/ е оправдана. Ако го ползваш редовно, разбира се.

За тубата е ясно smarttube и рекламите ги няма всичко което има 4к и то работи перфект даже си избираш и видео профил с av1 работи супер дори с по бавна мрежа.

За музиката Цецо си прав аз смених с след експерименти с дийзър и споти, Apple Music цената е като на спотито но има дори и Dolby Atmos за сега май те са ми фаворит след пиратско свалените файлове с поздрави за бойчето Стрийм платформите за видео там е истинските пари на вятъра stremio ги обезсмисля пък дори дава достъп до такива които ги няма тук като Hulu и Paramount + Дано направят такова приложение и за музика
Отговори с цитат