Виж само едно мнение
  #66  
Стар 05-05-2015
Аватара на bu12tras
bu12tras bu12tras не е на линия
Пластичен Хирург
 

Дата на присъединяване: Jun 2008
Мнения: 6,965
Благодари: 2,017
Получил благодарност:
2,984 пъти в 1,686 поста
Сваляния: 103
Ъплоуди: 6
По подразбиране

Цитирай:
Промоционалният месечен абонамент важи за нови и настоящи частни клиенти при сключване на нов договор за мобилни услуги за нова SIM карта или при продължаване на текущия договор с подписване на допълнително споразумение, във всички случаи за нов първоначален срок от 2 години по посочения абонаментен план.
Пpомоционалният месечен абонамент е валиден за първоначалния срок на договора, като след изтичането му дължимата месечна такса е в стандартния ѝ размер.
Промоцията е валидна при сключване на нов договор, съответно допълнително споразумение съобразно приложимите условия, до 31.05.2015 г.
Ако вече сте се възползвали от абонаментен план Резерв, Резерв Старт, Стандарт, но не сте си взели мобилно устройство с отстъпка, сега може да се възползвате от нашите предложения за устройства при приложимите условия. За повече информация, моля вижте раздел „Условия“, Промени в договора или абонаментния план.
Аз искам да обърна внимание на един абзац от Теленор , който не се среща при другите 2 оператора. При вивата докато не ти останат 2 месеца от края на договора нямаш право да преподписваш майка им
Отговори с цитат