Виж само едно мнение
  #1  
Стар 06-11-2012
bgpower bgpower не е на линия
форумно сукалче
 

Дата на присъединяване: Oct 2009
Мнения: 26
Благодари: 1
Получил благодарност:
2 път в [ARG:2 UNDEFINED] пост
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране Въпроси - Промяна система, HD канали

Здравейте,

ето, че мине се някоя година и отново трябва да се поправя нещо по системата и исках да се посъветвам с вас.

В момента съм с 1,80 старите немски антени права, Invacom инвертор, позиционер и един Pace приемник, който дойде с абонаменти ми към Sky DE. Абонаментът изтече и искам да сменя приемника и същевременно да реша и още няколко въпроса наведнъж:

1. Иска ми се да добавя повече канали на английси - имам предвид биртански и американски канали /NBC US, ABC US, NY1 и такива/, най-вероятно с щейх, но изобщо незнам дали особено американските могат да се хващат тук? За предпочитане - HD качество. Имате ли идея?

2. Какъв приемник да взема, който да изкарва много добра HD и SD картина? Понеже досега бях на стайна антена, а образите на бТВ, Нова и т.н. /не че ги гледам много/ се влошиха много искам да имам достъп и до българските канали /основните/. Проблемът ми е, че моята Pioneer плазма поддържа само мпег2 и затова dvb-t няма да ме огрее. Кой сат приемник би бил най-добър за тези две неща?

3. Ако номерът с DVB-T тунер не е възможно ще прибегна към услугите на някои БГ оператор. Понеже не съм изобщо в час, кой е с най-добри услуги в момента - Виваком, Близу, Булсатком или Сателайт?

Ами благодаря ви мвого за помощта! Особено по първия въпрос не успях нищо да намеря, та бих ви бил благодарен, ако можете да ме ориентиране.

ПС: Може да пишете на ЛС за шейхиране на всички тези канали!

Мерси!
Отговори с цитат