Виж само едно мнение
  #51  
Стар 25-09-2011
Аватара на Ooo_Pepi
Ooo_Pepi Ooo_Pepi не е на линия
върл SAT фен
 

Дата на присъединяване: Jul 2009
Местоположение: София
Мнения: 3,354
Благодари: 2,631
Получил благодарност:
1,758 пъти в 892 поста
Сваляния: 5
Ъплоуди: 1
По подразбиране

Цитирай:
Първоначално написано от dzumba Вижте мненията
Не съм мерил антената на Виваком,но я врътнах на 75Е,всички транспондери излезнаха на ДМ500 с показатели 85,95,200-500!Абсолютно достатъчно!За София!
Цитирай:
Първоначално написано от dzumba Вижте мненията
Сега видях ,че питаш за хоризонтала,ама не знам що ме питаш,като говориме за Радуга!
Айде сега как се опита да се измъкнеш с финт какво си писал в първия си пост и какво във втория.
Ако някой не разбира много и ти прочете поста може да сметне, че в София може да гледа всички транспондери на 75Е с антена на виваком и това ще му е абсолютно достатъчно.
Да ама не.
Ако се върнеш малко по-назад в темата ще видиш, че на 7.2.2011 съм писал как с 65см ловя 75Е, но тогава още нямаше дъждове.
Тия дни споменах, че 65см не са достатъчни за София защото при дъждове сигнала изчезва... затова сложих 80см гибертини което повиши с 3 децибела сигнала.
Ако някой иска да си слага антена на 75Е да го има в предвид този факт.
Идеята не е да купиш куад за много пари след което да го сложиш на 65-ца а да доплатиш малко пари от 65-ца до 80-тка докато си в магазина след което може да сложиш дори конвертор на булсат.
И не се измъквайте ти и още един, че сме говорели за Радуга... както се вижда по-горе някой говорят за астра 1Н и за 28Е.
Ти си написал "всички транспондери на 75Е" с което малко подвеждаш хората, аз поне го разбрах буквално
И аз в една друга тема бях написал "с тд88 на мултифийд изкарвам 1Н денонощно" ама като почнаха дъждовете се поправих, че излиза денонощно само при хубаво време... даже и шотове слагах да се види как е при дъжд.
__________________
TechniSat http://h-7.abload.de/img/decuvq.gif Das Original - SkyStar HD2 - SkyStar USB HD - SkyStar 2 eXpress HD and... Latest ProgDVB !
Отговори с цитат