Виж само едно мнение
  #93  
Стар 16-09-2011
zorvalth zorvalth не е на линия
форумно сукалче
 

Дата на присъединяване: Sep 2011
Мнения: 25
Благодари: 0
Получил благодарност:
0 пъти в 0 поста
Сваляния: 0
Ъплоуди: 0
По подразбиране

В къщи съм скалъпил една стара система за HTPC на кяото съм пуснал openelec-a. Конфигурирал съм couchpotato и sickbeard да си смъква само новите филми и новите епизоди на сериалите които следя. Единственото което ми липсва е Телевизията ми да е на XBMC-то. До преди 1-2 часа незнаех що е dreambox, всъщност все още най-вероятно незнам. Но имам някой въпроси на които ще съм благодарен ако може да ми отговорите.

Първо да поясня кабелният ми оператор е с безплатна цифрова телевизия без карта и общо взето ми трябва един DVB-C тунер за да я гледам. Идеята е че искам да я гледам през XBMC-то.

1. Този дриймбокс http://www.dreambox.org.uk/dreambox-dm500c.html дали е с включен DVB-C тунер защото ми се вижда евтин?
2. През този плъгин Туксбокс на XBMC ще мога ли да гледам кабеланта телевизия от дриймбокса?
3. До сега не съм поскал liveTV на XBMC има ли как да се направи да си чете инфото за каналите и да ги показва кналите в малко по приличен вид от stream файове както е в скрийшота от първият пост?
4. До колкото намерих за дриймбокс има много firmwares с незнам си какви възможности, този който съм посочил п огоре ок ли ще е с XBMC-то и може ли да му се такъв който ще е ок?
Отговори с цитат