Нови канали на Неосат
Малко да раздвижим темата, че голямата е тотално окъкана...
С вчерашния ъпдейт на операторските приемници се появи CityTV https://thumbs2.imagebam.com/14/6f/2...1354026533.jpg |
Тази честота 12072V с каква сила на сигнала е? Тук пише, че вчера са качили и ID HD. https://www.flysat.com/bulgariasat1.php
Може би е нужно от Неосат да надуят силата на всичките си честоти, за да имат силен и устойчив сигнал. Трябва да помислят и за Dolby Digital AC-3 аудио. Например за MTV Live HD, ID HD. HBO каналите също, когато ги качат (ако имат скорошни планове). И 256kbps за част от програмите като City TV, MTV и VH1 каналите. |
Цитирай:
|
Цитирай:
|
От цялата канонада с аудиото и сигнала изобщо не стана ясно за ид-то пуснато ли е или само пише във флайсат...
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Добавен е History 2 HD(12322V).
Дано скоро бъде преведен на български език при операторите. TravelXP HD също липсва при Неосат все още. Но пак е напредък History 2 HD. ;;650 |
На 12.188Н канала Animal Planet вече е в ХД резолюция, стига 8-9мбс.Дотук добре остава и бТВ каналите да превключат в ХД и още няколко да качат - Fight network HD, Rock tv HD, Dom kino premium HD, Star tve HD и Juckebox HD, CI.
|
Цитирай:
Не забравай Планетъ 4К |
Цитирай:
Да пуснали са я тестово. Но къде не пише. Планета UHD 4K |
Добавени са:
FEN TV HD в операторските приемници на позиция: 510 Също така и Code Fashion HD на позиция 701 |
Цитирай:
|
Добавен е Euronews HD на (12322V).
|
12149 H 30000 2/3 DVB-S2 HEVC - Antena 3
12418 H 30000 2/3 DVB-S2 - FilmBox Stars HD на мястото на FilmBox Plus HD |
Цитирай:
Цитирай:
|
123 - CNBC Europe HD
622 - RiC |
Само боза след боза пускат :s101
|
Цитирай:
Днес ги ъпнаха на приемника, иначе скоро не са качвали нови канали не знам защо :s101 |
Цитирай:
И на мен не са ми нужни тия 2та канала, ама какво да се прави. По-добре вместо този RiC да се пусне Super Toons и вместо CNBC Travelxp, ама кой ни слуша ;) |
Цитирай:
има по убави канали като WOW и секви други на Мюмюн медия ... |
Цитирай:
Има и още един стойностен музикален канал ROCK HD http://store.picbg.net/pubpic/A5/2F/...de5bd5a52f.jpg |
Пробвах да сканирам,но HEVC честотите имат сигнал,но не вкарва канали.Само 12399 се сканира.При вас как е?
|
Някой да има идея, кога ще пристигне HGTV и при нас? При булсата вече я има четох, а при мене на приемника само е изтрит канала на Fine Living и толкова. :s101
|
HEVC честоти
Цитирай:
12072Н - и трите свободни О.К. https://i.imgur.com/GQRZCA3.jpg |
Test - 12188 H 30000 2/3
Вървеше Планета СД, сега е черен екран. П.С. Има конакс добавен на Планета ХД. ;;650 |
Излагат се като Була с това тест очаквайте скоро и разни там тъпотии. 20тина канала и радиа да пуснат още и са готови не знам кво се бават още ебаси майката :s101
|
Цитирай:
Планета СД е канала.:) |
ROCK HD - 12399 V 30000 2/3
Euronews HD - 12188 H 30000 2/3 |
|
|
В момента ги качват явно.Когато сканирах 12399 Jukebox HD го нямаше.
|
Да.Даже и нямаше име на Deluxe lounge HD
|
На 12226 Brazzers е заменен с нов канал Fantazzy.
|
Добре е,че качват нови канали,но защо не на 12303.Тази,честота я изпразниха преди няколко месеца и не пускат нищо на нея.
|
Супер. Качват яките канали, сега се надявам са се откажат от бозите на мюмюн, не си заслужава и 1 стотинка...
|
Така ги качват,че даже се дублират:lol15:
Euronews HD - 12188 H 30000 2/3 Euronews HD - 12322 V 30000 2/3 |
Цитирай:
Моето лично мнение е ,че музикалните им канали са далече от комерса и това ги прави идеални. Визирам Cubayo HD, Chillayo HD, Flame HD, Party's HD, Party's 4K, Chillayo 4K. Chillayo досега нямат аналог, като релакс. Гледал съм преди Deluxe Lounge HD - нищо общо ,а и след 3 часа започва повторение и така няколко години. Иначе Вие на Булсат ли ги гледате "бозите",или на НЕТ1? |
Цитирай:
Иначе аз гледам А1иптв, Неосат в другия апартамент, и също теглим с портали иптв и Булсат иптв... абе имам си на идея що за бози са 😊 |
CN BG не се ли повтаря както Euronews HD?
|
Всички времена са във формат GMT +3. Часът е 13:48. |
DTV-BG Powered by vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.